Julio Iglesias recorrerà contra la seua causa de paternitat i descarta la prova d’ADN

La defensa insisteix que aquesta demanda es va jutjar ja el 1991 i el 2004 i és “cosa jutjada”.

El valencià Javier Sánchez-Santos assegura que és fill del cantant Julio Iglesias
El valencià Javier Sánchez-Santos assegura que és fill del cantant Julio Iglesias

L’advocat de Julio Iglesias en el procés per una suposada paternitat que se segueix als jutjats de València ha anunciat aquest dimecres un recurs en el qual insistirà sobre la pretensió de “cosa jutjada” i veu llunyana, de moment, la possibilitat que el cantant s’haja de sotmetre a una prova d’ADN.

El lletrat castellonenc Fernando Falomir ha assegurat que presentarà un recurs davant el jutjat de primera instància número 13 de València per a exposar les raons per les quals creu, i a les quals va donar suport el fiscal, que la demanda de paternitat que ha presentat el valencià Javier Sánchez-Santos es va jutjar ja el 1991 i el 2004 i és “cosa jutjada”.

D’aquestes dues qüestions, el jutge ha rebutjat la petició de la defensa de “cosa jutjada” i ha acordat la il·licitud de la prova d’ADN que ha presentat el demandant. Així, en la pròxima vista, assenyalada per al 4 de juliol, ja no serà necessària la presència del detectiu ni dels tècnics del laboratori saragossà que va analitzar les mostres d’ADN obtingudes.

També et pot interessar

stats