Julio Iglesias recorre contra la sentència per la paternitat d'un valencià

El jutjat de primera instància número 13 de València li atribueix la paternitat de Javier Sánchez Santos, de 43 anys.

Julio Iglesias recorre contra la sentència per la paternitat d\'un valencià
Julio Iglesias recorre contra la sentència per la paternitat d'un valencià

L'advocat del cantant Julio Iglesias ha presentat un recurs contra la sentència del jutjat de primera instància número 13 de València, que li atribuïa la paternitat del valencià Javier Sánchez Santos, de 43 anys.

En aquest pronunciament, el jutge va considerar que els indicis que concorrien en aquest cas eren suficients per a apreciar la paternitat. Entre aquests indicis va citar la negativa del demandat a possibilitar la pràctica de la prova biològica, malgrat haver-hi constància en les actuacions que, en l'època aproximada de la concepció del demandant, van existir certs contactes i tracte entre sa mare i el demandat.

Els contactes van ser al juliol del 1975, en una sala de festes de Sant Feliu de Guíxols (Girona) i fan que no siga "inversemblant ni desgavellada la possibilitat d'haver existit relacions sexuals entre ells", segons ha argumentat el magistrat. Altres indicis van ser el testimoniatge de la mare del demandant, que va aportar durant el juí dades molt concretes sobre la pertinença, ubicació i distribució interior del xalet on Julio Iglesias s'allotjava aquells dies, i "l'evidentíssima semblança física entre el cantant i el mateix demandant".

També et pot interessar

stats