A juí un inspector de la policia de Moncofa per falsificar una targeta d'aparcament de mobilitat reduïda

L’acreditació era per a la seua dona, que assegura que no sabia que estava actuant malament.

A juí un inspector de la policia de Moncofa per falsificar una targeta d\'aparcament de mobilitat reduïda
A juí un inspector de la policia de Moncofa per falsificar una targeta d'aparcament de mobilitat reduïda

L'Audiència Provincial de València jutja des d'aquest dimarts un home, inspector de la Policia Local de Moncofa, acusat de falsificar una targeta d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda al seu nom. L’acreditació era per a la seua dona, que ha assegurat que no sabia que estava actuant malament.

La parella s'ha assegut en la banqueta acusada d'un delicte de falsedat en document públic. La Fiscalia reclama per a l'inspector una pena de quatre anys de presó i altres tres d'inhabilitació, i per a la dona, tres anys de presó i dos d'inhabilitació. A més, acusa el policia d'un delicte de prevaricació pel que demana nou anys més d'inhabilitació.

La Fiscalia sosté que l'agent es va atribuir competències que excedien les pròpies del seu càrrec per a fer-se, en una data compresa entre els anys 2013 i 2017, la targeta, cosa que corresponia al departament de Serveis Socials de Moncofa.

Aquesta targeta, segons el mateix escrit, va ser utilitzada suposadament per la seua companya sentimental per a estacionar un vehicle en un aparcament reservat per a persones amb mobilitat reduïda en un gimnàs municipal de Torrent el 4 de setembre de 2017.

També et pot interessar