Els jubilats i jubilades de la Nucia celebren Sant Valentí amb cites a cegues

Inspirats en un cèlebre format televisiu, han festejat el dia dels enamorats amb un sopar i un ball

Els jubilats i jubilades de la Nucia celebren Sant Valentí amb cites a cegues / À Punt NTC

A l'Associació de Jubilats i Jubilades de la Nucia (Marina Baixa) homes i dones majors de seixanta anys han participat en una cita a cegues. És la seua forma particular de celebrar el dia de Sant Valentí. 

A la cita, que era a les 18:00 hores, s'han presentat 20 homes i 20 dones que busquen un nou amor, una amistat o el que puga sorgir. Per mantindre el misteri, han dut els homes a una sala i les dones a una altra fins al moment de les presentacions. Així és que, quan s’han assegut a taula no s’havien vist mai però l’associació, que ha fet de mediadora, ha creat les parelles atenent a les preferències dels candidats i candidates. Elena Montoya, membre de l’associació i una de les organitzadores de la trobada, ha explicat a À Punt Notícies que han intentat que les parelles foren tan afins com fora possible, tant en edat com en ubicació dins del municipi i –per descomptat– en gustos.

Com en qualsevol bona cita romàntica, la música era un dels elements que no podien faltar. Així és que després de xarrar una estona i conéixer-se una mica millor, ha arribat el moment de llançar-se a la pista de ball i deixar que Sant Valentí faça la resta. 

També et pot interessar

stats