Juana Rivas reclama mesures de protecció urgent per als seus fills a Itàlia

La defensa de la mare granadina denuncia la mala situació que suposadament viuen amb el pare, Francesco Arcuri.

Rivas, en una imatge d'arxiu
Rivas, en una imatge d'arxiu

Juana Rivas ha presentat davant del Tribunal de Menors de la ciutat italiana de Càller una demanda per a reclamar mesures urgents per a la protecció dels dos fills, la custòdia dels quals la té actualment el pare i exparella, Francesco Arcuri.

Les advocades de la mare granadina han demanat que es retire la custòdia a Arcuri i es prenguen mesures cautelars per a protegir-los. Reclamen que siguen entregats a sa mare, que viu temporalment a Càller, o que els aculla una institució. 

La petició va acompanyada d'un informe presentat davant la Fiscalia de Florència per la pediatra Maria Serenella Pignotti en què es denuncia la mala situació que els xiquets, presumptament, viuen amb el pare

El passat 20 de març el Tribunal de Càller va concedir la custòdia exclusiva dels dos menors a l'exparella de Rivas, mentre que ella podrà veure'ls un cap de setmana cada dos si viu a Itàlia o un de cada cinc si resideix a Espanya. Des d'agost de 2017 els xiquets viuen amb el seu pare al municipi italià de Carloforte, a l'illa de San Pietro, al sud de Sardenya. 

El 14 de març, l'Audiència de Granada va confirmar la condemna contra Juana Rivas a cinc anys de presó per dos delictes de sostracció de menors, imposada per la justícia ordinària. La mare de Granada, que va estar un mes en parador desconegut amb els fills, ja ha recorregut davant el Suprem aquesta decisió i alega que sempre va actuar per a protegir-los

També et pot interessar

stats