Juana Rivas ja té la sentència que la condemna a cinc anys de presó

La mare de Granada ha demanat justícia per als seus fills i per a les mares i els xiquets que estan patint.

Juana Rivas a les portes del jutjat penal 1 de Granada
Juana Rivas a les portes del jutjat penal 1 de Granada / Pepe Torres (Efe)

Juana Rivas ha recollit la notificació de la sentència que la condemna a cinc anys de presó per sostracció de menors. A més, la sentència li prohibeix exercir la pàtria potestat sobre els seus fills durant sis anys i l’obliga a indemnitzar la seua exparella, Francesco Arcuri, amb 30.000 euros. La fiscalia i l’acusació particular, exercida per Arcuri, ja van anunciar que no demanarien l’execució de la sentència. Tot i això, ara que ja s‘ha notificat, comença a córrer el temps per a presentar el recurs que ja prepara la defensa de Rivas.

A les portes del jutjat penal 1 de Granada Juana Rivas ha explicat que tot i que la situació és “molt trista”, manté “l’esperança” que es faça justícia, per a ella i els seus fills i també, “per tantes Juanas”, mares i xiquets que “estan patint”.

El jutjat penal 1 de Granada va condemnar Rivas el passat mes de juliol com a autora de dos delictes de sostracció de menors després que l’estiu passat estiguera un mes en parador desconegut amb els seus fills incomplint les resolucions judicials que l’obligaven a entregar els menors a son pare. Actualment, els menuts viuen a Itàlia amb el seu progenitor, a qui Rivas acusa de maltractament, cosa que ell ha negat sempre.

Juana Rivas ha demanat “suport” a “tot el món” perquè “prompte estiguen ací els xiquets”, i ha lamentat que es done “tant de ressò” al seu cas sense que els tribunals “donen cap solució”, cosa que la fa pensar que “no hi ha justícia”. Rivas ha afirmat que està fent una “lluita molt digna” pels seus fills que, segons ha explicat, són els que estan rebent “el major dany”.

També et pot interessar

stats