Juan Muñoz i altres detinguts en l’operació Tàndem declaren davant l'Audiència Nacional

Van ser detinguts dimarts per presumptes delictes d’extorsió, descobriment i revelació de secrets.

Muñoz va ser detingut a Madrid a instàncies de la Fiscalia Anticorrupció i per orde del jutge del cas
Muñoz va ser detingut a Madrid a instàncies de la Fiscalia Anticorrupció i per orde del jutge del cas / Manuel H. de Leon (Efe)

Juan Muñoz, empresari i marit de la presentadora de televisió Ana Rosa Quintana, el seu germà i el seu advocat passen aquest dijous a disposició judicial per a declarar davant el jutge de l'Audiència Nacional encarregat del cas, Diego de Egea.

Els tres investigats en l’operació Tàndem van ser detinguts dimarts per la policia nacional per presumptes delictes d’extorsió, descobriment i revelació de secrets, comesos per haver contractat presumptament el comissari jubilat José Manuel Villarejo amb la finalitat d'extorquir una tercera persona.

Dins del marc de l’operació, també compareixeran Villarejo mateix i el seu advocat, Rafael Redó, com a principals investigats. 

Les detencions de Muñoz i les altres dues persones s'emmarquen en la peça anomenada Pintor, la sisena de la causa, oberta divendres passat per part del magistrat de reforç del jutjat central d'instrucció número 6.

A més dels arrestos, es van practicar set escorcolls a Madrid i a les localitats andaluses de Marbella i Sotogrande.

L’anomenat cas Tàndem es va destapar al principi de novembre, moment en què Villarejo va ingressar en presó provisional per presumptes delictes d'organització criminal, suborn i blanqueig de capitals, comesos dins d’una trama de corrupció en què haurien participat diversos policies.

També et pot interessar

stats