Juan Medina, ambaixador del clima per la UE: "La situació climàtica és cada vegada més urgent"

El regidor de Quart de Poblet és un dels sis valencians seleccionats com a ambaixadors del clima per la Unió Europea

Juan Medina, regidor de Quart de Poblet, és un dels sis valencians seleccionats com a ambaixador del clima / À Punt NTC

Juan Medina, regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Transició Ecològica i Canvi Climàtic al municipi de Quart de Poblet (Horta Sud) ha sigut un dels sis valencians seleccionats per a formar part de l’equip d’ambaixadors pel clima per la Unió Europea, en el qual hi ha 49 espanyols. 

À Punt Notícies ha pogut parlar amb Medina sobre la funció d’un ambaixador pel clima. “El nostre treball principal és el compromís de difondre i ser predicadors d’aquesta problemàtica climàtica, amb l’objectiu d’aconseguir la descarbonització de la indústria en l’any 2050” ha explicat. També es volen reduir fins a un 55% les emissions de CO2 a l'atmosfera. 

"La situació climàtica és cada vegada més urgent", en paraules de l'ambaixador, que ha recordat les últimes inundacions propiciades pel canvi climàtic, que "avança més ràpid del que pareix". 

Aquest dilluns està prevista una reunió entre els sis representants de la Comunitat Valenciana, on debatran entorn d'aquesta tasca de conscienciar la població sobre la necessitat de canviar la manera de viure per a superar els reptes del canvi climàtic.

També et pot interessar

stats