La JQCV torna a convocar les proves amb una única convocatòria

Els exàmens de valencià dels nivells A2, B1 i C1 seran en juny, i els de B2 i C2, entre octubre i novembre.

La JQCV torna a convocar les proves amb una única convocatòria
La JQCV torna a convocar les proves amb una única convocatòria

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, que depén de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha publicat el calendari i les novetats corresponents a les proves de certificació de nivell de valencià de l'any 2019. Com l'any passat, les proves tindran una única convocatòria per a tots els nivells.

El període de matriculació està dividit en dos períodes diferenciats. En el primer, des del 25 de març fins al 8 d'abril, es matricularan les persones que vulguen obtenir els certificats dels nivells A2, B1 i C1 i llenguatges específics. El segon període, en què es faran les proves dels nivells B2 i C2, tindrà el període de matrícula obert des del 2 fins al 16 de setembre.

Els exàmens dels nivells A2, B1 i C1 seran en juny (15, 8 i 1, respectivament), mentre que el 26 d'octubre es faran les proves de la primera part del C2. El 9 de novembre serà el torn de les proves per al certificat B2, i el 16 de novembre es farà la segona part del C2. La part oral del nivell C1 també serà el dia 15 de juny.

El procés de matriculació serà totalment telemàtic i el pagament de taxes, si es fa per internet, suposarà una bonificació del 10%. Els aspirants hauran de superar el 60% del total de l'examen per a aprovar-lo, però, per primera vegada, no estaran obligats a superar el 50% en cada àrea de la prova.

També et pot interessar

stats