La JQCV farà proves orals excepcionals als aspirants amb Covid-19 o en quarantena

Prop de 5.000 persones s'examinen aquest dissabte de la segona part de la prova per a obtindre el certificat de C1 en valencià.

Dos aspirants fan una prova aquest dissabte.
Dos aspirants fan una prova aquest dissabte. / À Punt NTC

Aquest dissabte es fan les proves orals de l’examen de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) per a obtindre el certificat de C1. Un total de 4.891 aspirants han estat convocats, quatre setmanes més tard, per a avaluar-se de l’àrea d'expressió i interacció orals. Hi ha persones, però, que s’han contagiat de la Covid-19 o estan en quarantena a l’espera del resultat de proves diagnòstiques.

L’organització de la JQCV ha demanat aquestes persones que envien un correu electrònic en què comuniquen i justifiquen la seua situació, per tal que puguen fer l’examen en unes altres dates i no així no perdre aquesta oportunitat.

La Conselleria d’Educació recorda que es manté un control de temperatura previ a l'accés a les proves per a tots els participants i les persones que superen els 37,5 ºC no hi poden entrar. En la primera jornada de l’examen, el 31 d'octubre, cap dels 11.000 aspirants va tindre febra. En cas que en aquesta segona jornada algú en tinguera, podria fer la prova oral un altre dia.

També et pot interessar

stats