Dos joves moren en accidents de trànsit a Morella i Vinaròs

En els accidents també han resultat ferides tres persones.

El sinistre de Morella s'ha produït cap a les 17:30 hores al quilòmetre 73 de la carretera nacional
El sinistre de Morella s'ha produït cap a les 17:30 hores al quilòmetre 73 de la carretera nacional

Dos joves han mort aquest divendres, 24 d’agost, en accidents de trànsit a Morella i Vinaròs. Una dona de 30 anys ha mort després de col·lisionar amb un altre turisme a la N-232, a l'altura de Morella. En l’accident també ha resultat ferida una parella que viatjava amb els tres fills, segons fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit i del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

El sinistre s'ha produït cap a les 17:30 hores al km 73 de la carretera nacional, on han col·lisionat frontalment els dos vehicles. La conductora d'un dels cotxe ha mort a l'acte.

Quant als ocupants de l'altre turisme, un matrimoni de nacionalitat alemanya i els fills, la dona ha sigut atesa pels mitjans sanitaris per dolor lumbar i l'home per fractura de turmell. Els tres fills han resultat il·lesos, segons el Servei d’Atenció Mèdica Urgent.

L’altre accident s’ha produït a Vinaròs, a les 12:25 hores, al km 1.051 de la N-340. Un jove de 28 anys, de nacionalitat francesa, ha mort després que la moto en què circulava haja xocat frontalment contra un turisme. L'altre conductor ha resultat ferit i ha sigut traslladat a l'hospital comarcal de Vinaròs, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit.

També et pot interessar

stats