El jove que va agredir Rajoy, implicat en l'agressió al coordinador de Vox a Pontevedra

Andrés V.F. va romandre durant dos anys internat en un centre de menors després del seu incident amb l'expresident espanyol.

El coordinador de l'agrupació local a Pontevedra de Vox, Juan Manuel Rosales Pérez
El coordinador de l'agrupació local a Pontevedra de Vox, Juan Manuel Rosales Pérez / Vox

El jove que al desembre de 2015 va propinar una punyada a Pontevedra al llavors president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha estat implicat en l'agressió al coordinador de l'agrupació local a Pontevedra de Vox, Juan Manuel Rosales Pérez.

Andrés V.F., d'uns 20 anys d'edat, va romandre durant dos anys internat en un centre de menors després d'agredir Rajoy durant un passeig electoral per la ciutat de Pontevedra.

Fonts policials han indicat que el jove ha estat llançant petards contra la taula informativa instal·lada pel partit en la plaça d’Abastos de Pontevedra, on s’havia produït un primer enfrontament verbal. Després d'això, el xic ha abandonat la zona, però s'ha tornat a trobara amb Rosales, a qui hauria colpejat.

Rosales ha interposat una denúncia en la comissaria, on Andrés V.F., ha comparegut en les dependències policials per a confirmar que havia sigut ell qui havia protagonitzat els fets.

També et pot interessar

stats