José Vicente Ripoll, malalt en llista d'espera: "No sé si demà estaré bé i menys encara d'ací a set mesos"

L'ambulatoria de Xirivella dona cita a un jove per a l'especialista en medicina digestiva per al mes de maig de 2022

Ripoll mostra la cita amb l'especialista
Ripoll mostra la cita amb l'especialista / José Vicente Ripoll

José Vicente Ripoll viu a Xirivella (Horta Sud), té un problema de salut però al centre de salut de la seua localitat li han donat la cita per a l'especialista en medicina digestiva per al mes de maig de 2022. I mentrestant, cada dia és una incertesa per a ell pel que fa a la salut.

El jove ha explicat aquest dimecres en la ràdio d'À Punt la seqüència dels fets. "La setmana de l'11 d'octubre vaig començar a trobar-me mal i vaig demanar cita a l'ambulatori. Me'n donaven per tres setmanes després, però me trovaba malament. Aquelles setmanes, dos dies no vaig poder anar a treballar i un dia fins i tot vaig haver d'anar a urgències de l'ambulatori", ha relatat. Al final li donaren hora per a l'especialista en digestiu per al pròxim 11 de maig de 2022. "No sé si demà estaré bé i d'ací a set mesos, menys encara", resumeix José, que ja està pensant en altres vies, com la sanitat privada.

Arran de fer-se pública la seua situació, José explica que altres persones s'han posat en contacte amb ell per a dir-li que la seua situació no és tan excepcional. Ha presentat una queixa perquè no el van atendre el dia que va acudir a urgències i li van explicar que no tenen el personal ni els mitjans que els agradaria.

També et pot interessar

stats