José Rocamora: "Pot ser que mora molta gent perquè l'hospital està ple"

Aquest infermer de l'Hospital d'Elx explica que falten mitjans i que el centre està col·lapsat.

VÍDEO | José Rocamora: "Pot ser que mora molta gent perquè l'hospital està ple"

José Rocamora, infermer de l'UCI de l'Hospital General d'Elx, ha publicat un vídeo en YouTube on explica la situació límit a què s'enfronta el centre a causa de l'allau d'ingressos de pacients amb Covid-19 que ha tingut des de Nadal.

Rocamora denuncia que fan falta més mitjans i que l'hospital "s'està col·lapsant". "Pot ser que mora molta gent perquè l'hospital està ple i no els podrem donar les atencions que necessiten", assegura.

Pots veure el vídeo complet en el seu canal de YouTube

Hospital polèmic

Precisament l'Hospital General d'Elx forma part d'una polèmica sorgida arran de les declaracions de María Ángeles Medina, presidenta de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària (Sovamfic), en La Sexta Noche, on va assegurar que aquest centre havia habilitat la capella com a magatzem de fèretres.

Aquestes declaracions li han costat a Medina una querella de la Conselleria de Sanitat, que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, considera que "té com a objectiu silenciar les veus dels professionals que estan eixint a demanar l'autoconfinament, cosa que no fa el president Ximo Puig".

Les hospitalitzacions al País Valencià no han deixat de créixer des del dia 13 de gener i aquest dilluns han tornat a marcar un nou màxim històric.

També et pot interessar

stats