José María Prades i Marc Osorio seran els pregoners en el 75 aniversari de la Magdalena

L’alcaldessa Amparo Marco dona la notícia als encarregats de llegir els versos de Bernat Artola i de Vicent Pau Serra.

Amparo Marco crida als pregoners de les festes de la Magdalena
Amparo Marco crida als pregoners de les festes de la Magdalena / Ajuntament de Castelló

Les festes de la Magdalena ja tenen pregoners: José María Prades i Marc Osorio seran els encarregats de llegir els versos de Bernat Artola i de Vicent Pau Serra en el 75 aniversari de les festes fundacionals de Castelló, que tindran lloc del 14 al 22 de març. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha telefonat aquest dimecres als dos candidats per a donar-los la bona notícia, dies després de les proves de selecció de tots i totes les aspirants.

En el currículum fester de José María Prades (Castelló de la Plana, 1973) destaca el seu càrrec com a pregoner infantil de l’any 1984. A més, aquest enginyer tècnic en obres públiques té el Fadrí d’Argent i el Fadrí d’Or. És membre del quartet vocal que va interpretar a cappella el pregó a quatre veus, amb la Tradicional Orquestra de Castelló (TOC); és arranjador vocal de la versió del Rotllo i Canya interpretada en les festes del 2016, i cantant i percussionista del grup Rosa de Maig. Va ser nomenat adelantat de la colla l’Aljama, és membre de la comissió de la Gaiata des de 1982 i cavaller de la Conquesta des de 1975.

Marc Osorio (Castelló de la Plana, 2009) serà el pregoner infantil de les festes de la Magdalena de 2020. Estudia 5é de primària en el Col·legi Mater Dei. Durant sis anys va formar part de la comissió infantil de la Gaiata 4 l’Armelar, i altres tres ha estat en la comissió infantil de la Gaiata 18 Cremor. L’any passat va formar part de la comissió infantil de la Gaiata 15 Sequiol, com a president infantil, del qual és portaestendard infantil aquest 2020. Ha rebut les recompenses de Fadrí d’Argent i Fadrí d’Or.

També et pot interessar

stats