Jornada de portes obertes al monestir de Sant Miquel dels Reis, a València

Es podrà visitar amb un guia cultural que conta la història del monument, declarat bé d'interés cultural el 2008.

Jornada de portes obertes al monestir de Sant Miquel dels Reis, a València
Jornada de portes obertes al monestir de Sant Miquel dels Reis, a València
01 de novembre 2019 - 07:30

El monestir de Sant Miquel dels Reis, a València, obri aquest divendres al matí perquè la ciutadania puga visitar-lo amb un guia cultural que conta la història del monument, declarat bé d'interés cultural el 2008.

També es podran visitar les dues exposicions que s'exhibeixen durant aquests dies. Una és "Música en paper", que mostra els fons musicals de la biblioteca i en la qual es poden veure partitures manuscrites, llibres, publicacions, fotografies, materials audiovisuals, instruments i documents d'arxiu de compositors valencians. L'altra exposició és "Equipatge de tornada", sobre els arxius personals dels valencians exiliats després de la Guerra Civil.

El recorregut pel monestir comprén el claustre nord, l'església dessacralitzada de Sant Miquel, la cripta –on hi ha les restes mortals de la virreina Germana de Foix– i el claustre sud, que és la zona més antiga que es conserva.

Visites guiades gratuïtes

Les visites guiades són debades i no requereixen cita prèvia. Només cal estar uns minuts abans de les 12:00 hores i de les 13:00 hores, que és quan comencen els dos torns programats. El monestir també estarà obert dissabte i diumenge, amb visites a la mateixa hora, com tots els caps de setmana de l'any.

També et pot interessar

stats