Jornada d'alletament col·lectiu als Jardins de Vivers per a celebrar la setmana mundial de la lactància

L'associació Amamanta organitza aquesta festa amb nombroses activitats infantils.

L'associació Amamanta organitza aquesta festa als Jardins de Vivers de València amb nombroses activitats infantils
L'associació Amamanta organitza aquesta festa als Jardins de Vivers de València amb nombroses activitats infantils

El grup de suport a la lactància materna Amamanta culmina aquest diumenge, 7 d'octubre, la Setmana Mundial de la Lactància amb una iniciativa popular als Jardins de Vivers de València.

L'esdeveniment arranca a les deu i mitja del matí amb expositors informatius, tallers infantils, ball amb bebés, contacontes i, fins i tot, un flashmob. A les dotze del migdia tindrà lloc la lectura del manifest i una acció de lactància col·lectiva, amenitzada amb música per a bebés.

Amb aquesta trobada, Amamanta vol posar en relleu que les taxes de lactància materna a Espanya són "alarmantment inferiors" a les recomanades per les institucions pediàtriques internacionals, segons detalla en un comunicat. Des de l'organització lamenten que "la realitat a Espanya demostra que, encara que prop del 71% de dones inicien la lactància quan donen a llum, menys del 30% continua sis mesos després".

Per a sumar esforços en la promoció de la lactància materna, Amamanta ha organitzat al llarg de la setmana un programa d'activitats, a més dels seus tallers de lactància.

També et pot interessar

stats