El joc de La Fallera Calavera 3 arribarà a la tardor amb un tauler

L’editorial Zombi Paella obri un espai web per a arreplegar propostes que es podrien incloure en aquesta nova expansió.

Imatge de la nova expansió del joc de taula
Imatge de la nova expansió del joc de taula / Arxiu

La zombi valenciana més cèlebre torna pròximament, després d’haver-se publicat el joc bàsic, la novel·la i l’extensió. L’autor de La Fallera Calavera, Enric Aguilar, està ara desenvolupant una nova expansió i s’espera que isca a la venda durant la tardor de 2019.

La nova extensió inclourà 55 cartes, il·lustrades per l’artista Esther Méndez, que s’han d’afegir al joc bàsic, però la innovació més gran és la incorporació d’un tauler. Aquest serà un mapa del territori valencià dividit en caselles per on passejarà la fallera calavera. Els jugadors podran moure el singular personatge en funció dels seus interessos, ja que depenent del lloc on estiga la morta, algunes cartes activaran uns o altres efectes. A banda, segons un comunicat de l’editorial Zombi Paella, el tauler afegirà una major profunditat estratègica al joc i afectarà la manera en què els jugadors obtenen cartes.

Propostes de personatges i tradicions valencianes

La Fallera Calavera 3 està en fase de test i per les noves cartes figuren personatges com la Xata Merenguera o Amparito la filla del mestre. No obstant això, cap d’aquestes cartes és definitiva i busquen idees de tradicions, personatges o altres elements valencians. Alguns dels suggeriments podrien acabar incorporant-se al joc, tal com ja va passar en el passat amb el Tio Canya, Tirisiti o DJ Ximo, inspirada en Chimo Bayo.

També et pot interessar

stats