Ja són huit els detinguts per l'agressió grupal a Sabadell

L'arrest es va realitzar mentre el jutge instructor prenia declaració als altres set detinguts per als quals la Fiscalia ha demanat presó incondicional.

Ja són huit els detinguts per l'agressió grupal a Sabadell | À Punt Mèdia
Ja són huit els detinguts per l'agressió grupal a Sabadell | À Punt Mèdia

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un huité implicat en la presumpta violació múltiple a una jove de 18 anys a Sabadell.

La detenció s'ha produït mentre el jutge instructor prenia declaració als altres set detinguts, als quals ha prorrogat la detenció. Aquests set tornen aquest dijous a comparéixer davant el magistrat perquè decidisca si els envia a presó, com demana la Fiscalia. 

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), després de comparéixer davant el jutge, cinc dels detinguts s'han acollit al seu dret a no declarar i altres dos han accedit a respondre només a les preguntes dels seus advocats.

La Fiscalia ha demanat presó incondicional per als detinguts, a tres d'ells com a autors de l'agressió sexual i a altres quatre com a cooperadors necessaris.

La víctima ha declarat aquest dimecres i ha ratificat que diumenge passat va ser agredida sexualment per tres homes en una nau industrial abandonada, mentre la resta de presents no feien res per impedir-ho. 

Així mateix, el magistrat ha pres declaració a altres cinc persones en qualitat de testimonis.

El jutge ja ha practicat també set rodes de reconeixement en presència de la víctima i altres set -35 en total- davant cadascun dels testimonis interrogats.

També et pot interessar

stats