Ja són 11 els detinguts a Pego acusats d’atacar la Guàrdia Civil durant una manifestació antifeixista

A banda, tres joves més han sigut identificats, però no localitzats, i els han citat directament al jutjat.

Concentració antifeixista a Pego
Concentració antifeixista a Pego / À Punt NTC

La xifra de detinguts a Pego (Marina Alta) per, presumptament, agredir els agents que escortaren els seguidors radicals Gandiblues en acabar el partit de futbol que va enfrontar el Pego i el CF Gandia diumenge passat, 18 d’octubre, s'eleva a 11, segons han informat a À Punt fonts de la Guàrdia Civil. Tres joves més, que han quedat identificats però no localitzats, han sigut citats directament al jutjat.

La Guàrdia Civil va detindre inicialment per aquests fets huit joves, entre 18 i 32 anys, als quals s'atribuïen els delictes de lesions, atemptat a agents de l'autoritat, amenaces i desorde públic.

Les detencions han provocat protestes al municipi. Aquest dimecres, de fet, unes 500 persones es concentraren a la plaça de l’Ajuntament de Pego en defensa dels joves antifeixistes detinguts per, presumptament, haver agredit la Guàrdia Civil després d’un partit de futbol.

En la concentració, convocada pel col·lectiu Antifeixistes Pego, han demanat la posada en llibertat dels detinguts i l'absolució de tots els càrrecs que els imputen, ja que consideren que ser antifeixista no és cap delicte.

També et pot interessar

stats