Ja s'han registrat les primeres imatges del rei Joan Carles I a Abu Dhabi

El rei emèrit continua sense confirmar el seu parador després de la seua eixida d'Espanya.

El rei emèrit Joan Carles I
El rei emèrit Joan Carles I / Efe

El rei Joan Carles I continua sense confirmar el seu parador després de la seua eixida d'Espanya. Tanmateix, alguns mitjans el situen a Abu Dhabi i, fins i tot, el diari digital Nius ha publicat una imatge seua baixant de l'avió en un aeroport de la capital dels Emirats Àrabs.

Asseguren que va arribar a la ciutat dilluns passat i que s'allotja en una de les suites presidencials de l'Emirates Palace, un complex hoteler de luxe propietat del govern on ja ha estat altres vegades i que està catalogat com un dels més luxosos del planeta.

Des que la Casa del Rei va publicar la carta del rei emèrit adreçada a Felip VI en què anunciava la seua eixida del país, els rumors sobre on està el rei Joan Carles no han parat. Així, el van situar a la República Dominicana i a Portugal. Finalment, les últimes informacions apunten que el rei està a Abu Dhabi, on va viatjar en un avió privat des de Vigo.

La decisió del rei emèrit d'abandonar Espanya es vincula amb les investigacions de la Fiscalia del Tribunal Suprem sobre el presumpte frau fiscal o blanqueig de capitals amb els diners que té a Suïssa, per haver-los obtingut, suposadament, a partir de comissions internacionals sobre les quals no hauria informat la hisenda espanyola.

També et pot interessar

stats