Ja pots anar-te’n a la francesa dels grups de WhatsApp

L’aplicació habilita l’opció d'anar-se'n del grup sense notificar-ho a la resta de membres i també ocultar l’estat "en línia" als contactes que vulgues

Ja pots anar-te’n a la francesa dels grups de WhatsApp / À Punt NTC

Anar-se’n a la francesa del grup de WhatsApp impertinent o que no t’interessa ja és possible. L’aplicació ha habilitat aquesta opció, que permetrà que un integrant del grup de missatgeria instantània puga eixir-se’n sense que notificar-ho a la resta de membres del grup, dins de les actualitzacions de privacitat que ha implantat l’empresa de Mark Zuckerberg per a reforçar la privacitat. Aquesta opció estarà a l’abast dels usuaris "aquest mes".

Una altra de les funcionalitats incloses en la nova actualització de WhatsApp és la d’ocultar l’estat "en línia" als contactes quan un usuari està parlant en unes altres converses. La intenció és que un usuari puga interactuar en aquesta plataforma sense que la resta sàpien que ho està fent.

Segons han concretat des de l’empresa propietària, els usuaris podran escollir qui els veu en línia, és a dir, alguns contactes sí que podran veure que està "en línia", mentre que uns altres, seleccionats prèviament per l’usuari, no ho sabran.

La tercera de les novetats rellevants que ha presentat Meta, la companyia propietària de l’aplicació, és la dels missatges configurats per a veure’s una única vegada. WhatsApp bloquejarà les captures d’aquest tipus de missatges per a afegir protecció addicional.

En aquest cas, pel que fa a la protecció dels missatges per a veure’s únicament una vegada, està en proves. L’empresa ha apuntat que estarà enllestida prompte, però no ha concretat la data.

La companyia ha reafirmat la seua intenció de permetre a l’usuari més control sobre les converses que manté amb els seus contactes. 

També et pot interessar

stats