Ja pots recuperar missatges de Whatsapp esborrats “només per a mí”

És una de les novetats que incorpora la nova versió per a iOS de la popular aplicació de missatgeria instantània

Imatge d'arxiu d'un telèfon amb una conversa de WhatsApp
Imatge d'arxiu d'un telèfon amb una conversa de WhatsApp / Shutterstock

Igual que a vegades enviem missatges de Whatsapp per error, alguna vegada els esborrem també sense voler i perdem una informació que ens interessa. Pensant en aquestes ocasions, la xarxa de missatgeria instantània propietat de Mark Zuckerberg permet ara recuperar un missatge esborrat.

A partir d’ara, quan esborres un missatge en la modalitat “només per a mi” tindràs uns segons per a recuperar la informació que no volies perdre. Durant aquest curt període de temps apareixerà un botó de “desfer” que ens permetrà cancel·lar l’acció i continuar com si no haguera passat res.

Aquesta és una de les novetats que incorpora l’aplicació en la nova actualització per a iOS —qui tinga un telèfon Android haurà d’esperar encara un poc— però no és l’única. La funció “eliminar per a tots” ara estarà disponible fins a dos dies després d’haver enviat el missatge, i serà possible ordenar els missatges mitjançant un filtre de no llegits, que et mostra només les converses que encara no has llegit, per ordre cronològic (les més recents, dalt).

A més, el límit de participants d’un mateix grup puja fins a 512 i s’ha augmentat a 2 gigabytes la grandària màxima d’arxiu.

També et pot interessar

stats