Ja es poden demanar les ajudes de lloguer per a les persones afectades per la DANA

Van destinades al veïnat del Baix Segura, del Baix i l'Alt Vinalopó, del Comtat, de la Costera i de la Vall d'Albaida.

Famílies del Baix Segura trauen aigua i fang de les seues vivendes
Famílies del Baix Segura trauen aigua i fang de les seues vivendes / Efe

Des d'aquest divendres les persones damnificades pels efectes del temporal de fortes pluges de setembre ja poden sol·licitar les ajudes per al lloguer que va aprovar el Consell la setmana passada. El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ja ha publicat les condicions per a accedir a aquestes subvencions.

Poden acollir-s’hi les persones que, després de la DANA, tinguen les cases destrossades totalment. També els propietaris de vivendes que hagen patit danys que afecten l’estructura i que, per tant, puguen posar en perill la seguretat dels residents. Van destinades al veïnat del Baix Segura, del Baix i l'Alt Vinalopó, del Comtat, de la Costera i de la Vall d'Albaida, les comarques que van quedar més danyades per les pluges. 

L’import global màxim de les ajudes que es concediran puja a mig milió d'euros, que es repartiran entre enguany i l'any que ve. Les persones afectades tenen quinze dies per a presentar les sol·licituds, que es poden demanar per un període inicial de sis mesos, tot i que podrà ser prorrogat per dos períodes de tres mesos consecutius. Els tràmits s'han de realitzar a les oficines de postemergència que s’han habilitat als ajuntaments.

També et pot interessar

stats