Ix volant un fermall d'or en un globus d'heli a Benidorm

Les dames majors de les festes l'havien amagat dins per a sorprendre la reina infantil.

Les dames majors ficaren el fermall d'or dins d'un globus d'heli per donar-li una sorpresa a la reina infantil.
Les dames majors ficaren el fermall d'or dins d'un globus d'heli per donar-li una sorpresa a la reina infantil.

Els festers de Benidorm ha mamprés una campanya mitjançant les xarxes socials per a tractar de trobar un fermall perdut fa uns dies dins d’un globus d'heli. Es tracta d'un fermall que les dames majors volien regalar a la reina infantil de la ciutat com a sorpresa durant el Sopar de les reines, i està format per una agulla d'or amb les 4 lletres del nom de la xiqueta, que es diu Anna Calvo.

El Sopar de les reines és un acte al qual són invitades centenars de persones i que cada any organitzen les famílies de les reines de les festes majors de la ciutat. Tradicionalment, les reines i les dames majors s'hi intercanvien regals. Enguany, durant el sopar en honor de Fàtima Carrobles i Anna Calvo a les Palmeres, les dames majors decidiren sorprendre la xiqueta i amagaren el fermall que volien regalar-li dins d’un globus d'heli. Però malauradament, com a conseqüència d'una distracció, el globus va eixir volant cap al cel abans que ningú poguera fer res per a evitar-ho.

Per tal de recuperar el regal, el col·lectiu de les festes de Benidorm havia posat en marxa una iniciativa en Whatsapp i altres xarxes socials invitant qualsevol persona que el trobara a posar-se en contacte amb les dames majors. No obstant això, després de tants dies sense notícies del fermall, les esperances de recuperar-lo s'han anat esvaint.

El regidor de Festes de la ciutat, Jesús Carrobles, ha volgut llevar importància a l'incident i ha demanat als festers que no continuen amb la seua crida en les xarxes socials. Encara que ha lamentat la pèrdua del fermall original, ha confirmat que en els pròxims dies Anna Calvo rebrà una nova joia, gràcies a la generositat de les famílies de les dames majors.

També et pot interessar

stats