Isabel Bartual: "Em fa molta il·lusió viure l'Ofrena com a bellesa del foc"

La màxima representant de les Fogueres 2019 destaca que la "màgia" està en el fet que és una festa per a tot el món.

Isabel Bartual: \"Em fa molta il·lusió viure l\'Ofrena com a bellesa del foc\"
Isabel Bartual: "Em fa molta il·lusió viure l'Ofrena com a bellesa del foc"

La ciutat d'Alacant viu ja les festes de Fogueres i l'agenda s'ompli d'actes. Des de les 9:00 h del matí, el jurat recorre els monuments grans per a decidir quina és la millor foguera d'enguany de les 9 candidates d'Especial. El resultat es coneixerà a les 17.00 h, després de les deliberacions. 

En Les notícies del matí s'ha entrevistat la màxima representant de la festa, la bellesa del foc Isabel Bartual, que assegura que està preparada per als dies grans. Recomana a tots aquells que no coneguen les #Fogueres que visiten Alacant per a conéixer una "festa completa" que poden disfrutar menuts i majors. "La màgia de les Fogueres està en el fet que és una festa per a tot el món, amb activitats durant tot el dia", explica. 

De manera especial viurà Isabel la primera sessió de l'Ofrena de flors en honor a la Mare de Déu del Remei, la patrona d'Alacant, que es retransmet per la televisió d'À Punt a partir de les 19.00 h. "És un acte que sempre m'ha agradat, independentment del càrrec que he tingut en la comissió, però em fa molt il·lusió viure l'ofrena com a bellesa", ha afegit. 

També et pot interessar

stats