Investiguen la violació d’una dona a plena llum del dia en una platja de Múrcia

A Vitòria, la Fiscalia investiga una agressió sexual múltiple a una menor.

Imatge de la cala Desnuda i altres cales de Bolnuevo
Imatge de la cala Desnuda i altres cales de Bolnuevo / Ayuntamiento de Mazarrón

La Guàrdia Civil investiga una presumpta agressió sexual a la cala Desnuda, a la pedania de Bolnuevo, a Mazarrón (Múrcia). L’agredida, una dona de 52 anys, va denunciar la violació a plena llum del dia quan anava a banyar-se a la platja. Segons publica el diari La Verdad, una parella que va ser testimoni dels fets va assistir l'agredida i van contactar amb el servei d'emergències 112. Els testimonis han relatat que el presumpte agressor es va acostar a la dona, la va espentar contra la zona de pedres i la va violar. A més, li va robar el mòbil i la cartera que la dona portava a la motxilla.

Els agents continuen amb la investigació per a intentar localitzar el sospitós, un jove d'uns 30 anys, segons la descripció dels testimonis.

Els veïns que acostumen a anar a les cales de Bolnuevo lamenten que hi haja poca vigilància policial, sobretot des que es va prohibir la circulació de vehicles a la zona.

Investiguen una agressió sexual múltiple a una menor a Vitòria

La policia basca ha obert aquest dissabte una investigació per un delicte d'agressió sexual múltiple a una menor a Vitòria. Les fonts oficials han informat que han posat les diligències a disposició de la Fiscalia de Menors, però no han donat més dades. Tanmateix, el diari El Correo ha publicat que els fets es van produir fa un mes en una zona verda d'aquesta ciutat.

L'agredida té 17 anys i hi ha set presumptes agressors implicats, també menors. Cinc d'ells figuren com a investigats d'un delicte contra la llibertat sexual i els altres dos no estan en l'expedient obert per ser menors de 14 anys, l'edat mínima per a ser processat judicialment. Com a mesura preventiva, el Jutjat de Menors ha enviat un dels sospitosos a un centre en règim semiobert, i els altres quatre tenen una orde d'allunyament i de comunicació amb la víctima mentre es resolga la investigació del cas.

Per la seua banda, els acusats defenen la seua innocència i al·leguen que els fets van ser consentits.

També et pot interessar

stats