Investiguen una presumpta agressió homòfoba en una discoteca de Benicàssim

Dues xiques han denunciat que, mentre es besaven, un grup d’homes va començar a increpar-les amb insults

Els fets van tindre lloc en la discoteca Buddha de Benicàssim
Discoteca de Benicàssim on van tindre lloc els fets / À Punt NTC

La Guàrdia Civil investiga una presumpta agressió homòfoba diumenge passat a la discoteca Buddha de Benicàssim. Mentre dues xiques es besaven, un grup d’homes va començar a increpar-les amb insults homòfobs. S'hi va moure aldarull i la seguretat de l’establiment va decidir fer fora el grup d'amigues. Així ho ha explicat una de les joves afectades en diverses publicacions en Instagram.

El presumpte agressor és un home que les hauria increpades amb el seu grup amics amb insults homòfobs en veure que es besaven. Les xiques han denunciat l’agressió per les xarxes socials. La Guàrdia Civil ja està investigant els fets i ha confirmat que no hi ha cap detingut.

Condemna de la discoteca

A través d'un comunicat, la discoteca ha condemnat "sense cap mena de pal·liatiu" qualsevol acte de violència i comportaments homòfobs, racistes o qualsevol altra mena de discriminació. "Durant més de sis anys hem treballat dia a dia per oferir als nostres clients un entorn segur i responsable on poder socialitzar, i així continuarem fent-ho", han expressat.

També et pot interessar

stats