Investiguen una agressió i un abús sexual durant l’Arenal Sound

Els agents de la Guàrdia Civil van detindre 33 assistents al festival, 24 d’ells per robatoris i furts.

El Festival Arenal Sound de Borriana es va celebrar entre el 2 i 5 d’agost
El Festival Arenal Sound de Borriana es va celebrar entre el 2 i 5 d’agost

La Guàrdia Civil investiga una agressió i un abús sexual ocorreguts presumptament a la vora del recinte i del càmping, respectivament, del Festival Arenal Sound de Borriana, que tenia lloc entre el 2 i 5 d’agost.

Així consta en el balanç del dispositiu de seguretat del certamen, en què van participar el Cos Nacional de Policia (CNP), la unitat adscrita al Cos Nacional de Policia de la Comunitat Valenciana i la Policia Local de Borriana.

A banda de la investigació per una agressió i un abús sexual, els guàrdies civils van detindre 33 assistents de l’Arenal, 24 d’ells per robatoris i furts. Entre les detencions destaca la d’una dona a la qual li van confiscar 18 mòbils que hi havia sostret. A més, altres cinc arrestats, ho foren per tràfic de drogues i un per desobediència a un agent de l’autoritat.

A més, un total de 317 persones van ser requerides per tinença i consum de substàncies estupefaents.

En matèria de seguretat viària, els agents van fer un total de 2.037 proves de detecció de consum de drogues i alcohol, amb un resultat de 37 de resultats positius en alcoholèmia i 8 en drogues.

Atenció per crisis d’ansietat

Els agents de l’autoritat també van atendre diverses persones per crisis d’ansietat com a conseqüència de l’intent d’“entrada massiva” al recinte per un lloc no autoritzat, un fet que va ser impedit per l’actuació dels efectius de seguretat. 

També et pot interessar

stats