Investiguen un tinent coronel de la Guàrdia Civil de València per irregularitats en la gestió econòmica

Assumptes Interns ha intervingut diferent documentació per a veure si hi ha delit en la gestió que realitzava amb el negociat d'obres en casernes i compra de material

Investigadors de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu
Investigadors de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu / Guàrdia Civil

Assumptes Interns de la Guàrdia Civil ha obert una investigació a un tinent coronel interventor, pertanyent als cossos comuns de les forces armades, per suposades irregularitats en la seua gestió econòmica.

La investigació al tinent coronel, que presta servei en la VI Zona de la Guàrdia Civil de València, s'està duent a terme en Assumptes Interns de la Guàrdia Civil i les diligències són secretes, segons ha confirmat l'institut armat. L'objectiu és aclarir l'existència d'un possible fet delictiu.

La investigació se centraria, tal com ha avançat aquest dilluns Las Provincias, en la gestió econòmica que feia el tinent coronel amb el negociat d'obres en casernes i compra de material, entre altres despeses.

Assumptes Interns ha intervingut diferent documentació en diversos registres efectuats en les dependències en les quals el tinent coronel exerceix les seues funcions. El procediment s'investiga en el jutjat número 3 de València.

També et pot interessar

stats