A presó un professor de Gandia detingut per una presumpta agressió sexual a una alumna menor

El jutjat ha decretat presó provisional per a l’home després que la mare de la jove denunciara els fets

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional

Un jutjat de Gandia (Safor) ha decretat l'ingrés provisional en presó d'un professor com a presumpte autor d'una agressió sexual a una de les alumnes, menor d'edat, segons fonts de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana.

La mare de la menor ha sigut qui ha denunciat els fets a la comissaria de la Policia Nacional de Gandia. La Unitat de Família i Dona de la Policia Nacional ha detingut l’home aquest dilluns i ha iniciat una investigació. La policia ja ha registrat l'habitatge de l'acusat i ha posat la informació recaptada a disposició del jutjat.

D’aquesta manera, aquest divendres un jutjat d’instrucció ha ordenat l'ingrés provisional a la presó per un presumpte delicte d'agressió sexual, mentre s'investiguen altres possibles casos al mateix centre educatiu.

La Conselleria d'Educació ha informat que a primera hora de dilluns la Direcció Territorial de València es posarà en contacte amb el centre. A més, oferirà un equip de psicologia especialitzat en aquests casos per si la menor o els companys i companyes necessitaren qualsevol tipus d'ajuda.

També et pot interessar

stats