Una dona assassinada a la Vila Joiosa en un nou cas de violència de gènere

La Guàrdia Civil localitza la dona morta a la casa hores després que l'home s'haja suïcidat

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuita
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

La Guàrdia Civil investiga la mort d’una dona de 40 anys a la Vila Joiosa amb ferides fetes per arma blanca i el suïcidi del marit, com un cas de violència masclista.

Els agents han sol·licitat aquest dilluns la intervenció del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències per a assistir la dona. Segons ha informat el CICU, en arribar la unitat del SAMU ha confirmat la mort de la dona. El decés ha sigut després d'intervindre el CICU al mateix domicili pel possible suïcidi del marit, de 52 anys.

Després, la Guàrdia Civil d’Alacant ha confirmat la mort dels dos membres i també que eren matrimoni, amb tres fills. Així mateix, les mateixes fonts han afegit que no hi ha antecedents per violència de gènere però que, per les circumstàncies de les morts, hi ha indicis que es podria tractar d’un homicidi per violència de gènere.

Ha sigut a l'hora de l'eixida del col·legi quan el centre ha donat part que no havia vingut la mare a recollir als seus fills, per la qual cosa s'ha avisat a la Guàrdia Civil.

Agents de l'institut armat s'han personat a la casa i, després de tombar la porta, han trobat la dona degollada. L'alçament del cadàver ha sigut a les 19:30 hores, aproximadament.

S'han activat tots els protocols de Benestar Social per a donar suport a la família, segons han informat altres fonts consultades.

Fonts municipals han manifestat que el poble està "consternat i molt sorprés" pel que ha succeït. A la Policia Local no li consten denúncies prèvies per maltractaments, ni que la víctima estiguera en el sistema de seguiment integral per casos de violència de gènere.

També et pot interessar

stats