Investiguen un home per pegar a un gos en un carrer d'Elx

El sospitós hauria colpejat "violentament i en repetides ocasions" l'animal propinant-li punyades i puntades

Investigat per pegar punyades i puntades a un gos al carrer a Elx
Investigat per pegar punyades i puntades a un gos al carrer a Elx / Ajuntament d'Elx

Agents de la Policia Local d'Elx han obert diligències a un home per possible maltracte animal, després de presumptament haver colpejat "violentament i en repetides ocasions" un gos mitjançant punyades i puntades al cap i el llom.

Els fets van passar el 25 de desembre, al voltant de les 19:45 hores, quan dues persones van alertar una dotació policial que suposadament havien presenciat l'agressió d'un home al gos que portava, segons ha indicat l'Ajuntament d'Elx en un comunicat.

Els testimonis van relatar que el sospitós hauria colpejat "violentament i en repetides ocasions" l'animal, amb punyades i puntades. Els agents van entrevistar l'implicat, qui va manifestar que cuidava la mascota d'un familiar i que no disposava de cap documentació.

Els agents van iniciar les gestions oportunes perquè la veterinària poguera determinar l'abast de l'agressió, i l'home va comparéixer en dependències policials per a la instrucció de diligències per un possible delicte lleu de maltractament animal.

A més, com que l'home no disposava de cap mena de documentació que acreditara propietat de l'animal ni la situació registral o veterinària, els agents van intervindre el ca per a salvaguardar-ne la integritat.

També et pot interessar

stats