Investiguen un home a Elx acusat de maltractar i abusar sexualment de la filla, amb qui podria tindre un bebé

El detingueren el 8 de gener després que la jove, ajudada per una veïna, va acusar-lo d'haver-la agredida.

Jutjats d'Elx
Jutjats d'Elx / Europa Press.

El jutjat de violència sobre la dona d'Elx (Baix Vinalopó), investiga, amb la col·laboració de la Fiscalia, un home acusat de maltractar i abusar sexualment de la filla de 19 anys, amb qui podria tindre un fill en comú. L'acusen d'un delicte de presumpte maltractament i d'un altre d'abús sexual.

A l'home el detingueren el 8 de gener després que la jove, ajudada d'una veïna, l'acusà d'haver-la agredida, segons han confirmat fonts de la investigació. Després de prestar declaració davant del jutge, ha quedat en llibertat provisional, "per no haver-hi petició de presó per cap de les parts del procediment", i li han imposat com a mesura cautelar una orde d'allunyament de la víctima.

La investigació se centra a determinar si ell i la víctima mantenien una relació sentimental, així com esbrinar si el bebé és fill de l'investigat. En aquest cas, s'haurà de decidir si, per les "circumstàncies excepcionals", la causa és competència del jutjat de violència sobre la dona o d'un jutjat d'instrucció de caràcter ordinari.

També et pot interessar

stats