Investiguen com un crim masclista la mort d'una parella a Ayamonte (Huelva)

La Guàrdia Civil ha trobat el matrimoni mort a sa casa amb signes de violència.

Investiguen com un crim masclista la mort d\'una parella a Ayamonte (Huelva)
Investiguen com un crim masclista la mort d'una parella a Ayamonte (Huelva)

Aquest dissabte, han trobat un home i una dona morts en la casa en què vivien a Ayamonte, Huelva, amb signes de violència. La Guàrdia Civil investiga els fets com un possible cas de violència masclista. S'ha decretat el secret de sumari però fonts de la investigació han apuntat que no hi havia denúncies prèvies.   

El servei d'emergències 112 ha avisat la Guàrdia Civil després de rebre diverses telefonades que alertaven d'una forta discussió. Quan els serveis sanitaris han acudit a la casa ja estaven morts. 

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura, però sí que queda registrada en el telèfon, encara que es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes l'adreça electrònica: 016-online@msssi.es.

També et pot interessar

stats