Investiguen la troballa del cadàver d’una dona degollada en un contenidor a Moraira

En les pròximes hores se li practicarà l’autòpsia al cos que estava embolicat amb un cobertor.

Imatge dels contenidors on han trobat el cadàver de la dona
Imatge dels contenidors on han trobat el cadàver de la dona / À Punt NTC

La Guàrdia Civil investiga la troballa del cadàver d’una dona que havia sigut degollada en un contenidor soterrat d’una zona residencial de xalets de Moraira (Marina Alta). La dona, d’uns 40 anys, va aparéixer embolicada en un cobertor i anava vestida amb roba per a eixir de festa.

La víctima encara no ha pogut ser identificada i també es desconeix el possible mòbil de l’homicidi i si es tracta d’un crim de violència masclista. Tampoc consta la desaparició en la zona d’una dona de les seues característiques.

La investigació que efectua la policia judicial de la Guàrdia Civil continua avant sense que, de moment, s’hagen practicat detencions.

Aquest dimarts se li practicarà l’autòpsia al cadàver

L’examen forense de les restes mortals està previst per a les pròximes hores a l’Institut de Medicina Legal d’Alacant, on s’espera que les proves de necroempremta haurien d’aclarir de qui es tracta.

La víctima presentava diverses ferides d’arma blanca, algunes d’estes suposadament en intentar defensar-se en els avantbraços i mans. Se sospita que el cadàver el van abandonar durant la matinada i ara s’intenta determinar qui és.

A primera hora del matí del dilluns una empresa de neteja donava la veu d’alarma en trobar el cos sense vida d’una dona enrotllada en un llençol i amb ferides d’arma blanca. Immediatament van avisar la Policia, que es va personar junt amb la Guàrdia Civil i l’equip del laboratori de criminalística d’Alacant.

El grup d’homicidis de la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació. A la zona hi ha diversos establiments hotelers i molta presència de turistes, per això els agents recullen totes les proves com imatges de càmeres de seguretat o testimonis que aporten més llum al cas i puguen ajudar a identificar l’agressor o agressors. Tot fa pensar que el crim es va produir en un altre lloc i el cos el van traslladar fins al contenidor on va ser abandonat, una zona habitada majoritàriament per ciutadans estrangers, principalment europeus.

També et pot interessar

stats