Investiguen qui ha tirotejat amb balins un cotxe en un cèntric carrer de l’Eliana

El propietari, que diu no tindre problemes veïnals amb ningú, es va trobar la finestreta destrossada i fins a deu balins.

A l'esquerra, estat en què va quedar la finestreta del vehicle afectat, i a la dreta impactes que va rebre la porta del vehicle
A l'esquerra, estat en què va quedar la finestreta del vehicle afectat, i a la dreta impactes que va rebre la porta del vehicle

La finestreta posterior del cotxe totalment crivellada i fins a cinc impactes de balí en la porta del vehicle. Va ser la desagradable sorpresa amb què es va trobar un veí de l’Eliana, Javier Medina, aquest dimecres quan va tornar al seu cotxe, que havia deixat aparcat en un cèntric carrer de l’Eliana (Camp de Túria) mentre treballava a la floristeria que regenta. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per a aclarir el cas. L’afectat, per la seua banda, assegura que no té problemes veïnals amb ningú.

Els fets van ocórrer aquest dimecres de vesprada, segons ha relatat l’afectat a À Punt. Cap a les cinc, Javier va aparcar el seu cotxe al carrer de les Neus, un carrer per a vianants no massa ample, que sols transiten els residents i els comerciants de la zona perquè no té eixida. Segons consta en la denúncia, minuts després va tornar al seu cotxe, Javier es va trobar la finestreta posterior esquerra totalment trencada per l’impacte de balins, munició que també havia clevillat la part fixa del vidre, la part que no es baixa, i havia impactat en diversos punts de la xapa de la porta del cotxe.

Javier es va quedar sense paraules. “És un lloc on solem aparcar el cotxe, un carrer molt tranquil, on no hi ha incidents i no hem tingut mai cap problema amb cap veí de la zona”, admetia l’afectat, al mateix temps que admetia que desconeixia qui podia ser l’autor d’aquests fets. No va dubtar a telefonar a la Policia Local, que en arribar al carrer va ser increpada per un veí que guaitava al balcó d’enfront i al qual en cap moment s’havien dirigit ni els policies, ni l’afectat, com es pot llegir en la denúncia presentada a la caserna de la Guàrdia Civil de la Pobla de Vallbona a la qual ha tingut accés aquest mitjà.

Pels primers reconeixements visuals, s’estima que el vehicle de Javier va rebre fins a una desena d’impactes i les primeres investigacions apunten que van ser disparats amb una escopeta de caça. A l’interior del vehicle i als voltants han trobat almenys set balins, que les forces de seguretat ja han recollit com a prova.

Aquesta notícia ha arribat a la redacció d’Informatius d’À Punt a través del correu electrònic tincunanoticia@apunt.es i el número de Whatsapp 699 461 999. És una nova eina de comunicació que, des del mitjà públic, s’ha posat en marxa per a fomentar la interacció amb els valencians i les valencianes.

També et pot interessar

stats