Investiguen el sistema de succió en una piscina de Mijas on han mort un pare i els dos fills

Un treballador de la urbanització que va intentar recuperar els cossos ha declarat que va tindre problemes per a poder eixir de la piscina.

Imatge del complex residencial on ha tingut lloc el tràgic succés
Imatge del complex residencial on ha tingut lloc el tràgic succés / Google
25 de desembre 2019 - 14:16

El Grup Especial d'Activitats Subaqüàtiques de la Guàrdia Civil investiga si la mort d'un home i dos dels seus fills en una piscina d'una urbanització de Mijas (Màlaga) podria tindre relació amb el sistema de succió de la instal·lació. Els agents han revisat els motors de la piscina, han pres mostres de l'aigua i han recuperat roba de les víctimes del fons. Tot a l'espera dels resultats de l'autòpsia, per si poden aclarir les circumstàncies del succés. 

Les persones mortes són home de 53 anys, el fill de 16 i la filla de 9, tots tres de nacionalitat britànica. Passaven una setmana de vacances a Espanya en companyia de la mare dels menuts i d'un altre fill, que estaven a la urbanització quan van ocórrer els fets. 

Sembla que la xiqueta estava banyant-se a la piscina i no podia eixir de l'aigua, moment en el qual el seu pare i germà es llançaren a ajudar-la, i van perdre la vida en l'intent. Un empleat de la urbanització, que va intentar traure els cossos, ha declarat als agents que també va tindre problemes per a eixir de l'aigua. 

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil també ha pres declaració a les persones que estaven per la zona, així com a la mare dels menors, que ha necessitat ajuda psicològica del Servei d'Emergències 112 Andalusia.

La família tenia previst continuar de vacances a Mijas fins al 28 de desembre.

També et pot interessar