Investiguen quatre menors per l'agressió sexual a una xica de 15 anys

La Guàrdia Civil analitza els mòbils dels presumptes autors i busca el vídeo amb què feren xantatge a la jove.

VÍDEO | Investiguen quatre menors per l\'agressió sexual a una xica de 15 anys

Tres menors han sigut detinguts per la Guàrdia Civil i posats a la disposició de la Fiscalia de Menors per presumpta agressió sexual a una jove de 15 anys, en una població de la Marina Alta, segons han informat fonts properes al cas. Un quart adolescent també està sent investigat pels mateixos fets. La Guàrdia Civil està analitzant ja els mòbils dels menors i busca el vídeo amb què feren xantatge a la xica de 15 anys. 

La denúncia va ser interposada l'1 de març sobre uns fets ocorreguts al juliol de 2018, segons la Guàrdia Civil, que no ha volgut facilitar més dades d'aquest cas a petició de la Fiscalia de Menors. 

Segons apunta la investigació, a la jove la colpejaren i la retingueren en contra de la seua voluntat. També gravaren l'agressió en vídeo. Els tres menors detinguts han quedat en llibertat sota la tutela dels pares. L'altre jove viu ara a França. 

Sobre la investigació, la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha assenyalat que la societat no tolera les agressions i que, per tant, hi ha conseqüències en la jurisdicció dels menors d'edat. Així mateix, ha animat les dones que pateixen una agressió sexual  que denuncien perquè tenen el suport dels poders públics. 

El delegat del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha precisat que, segons apunta la investigació, l'agressió s'ha produït en l'entorn escolar, ja que els acusats són companys de la víctima. Ha explicat també que la fiscalia ha adoptat les mesures de precaució que són habituals en aquests casos. 

Aquesta és la segona denúncia de violació múltiple en dos mesos que investiga la Guàrdia Civil d'Alacant després de la registrada a principi de 2019, quan van detindre també quatre joves per agredir sexualment una xica de 19 anys a Callosa d'en Sarrià, a la Marina Baixa. 

També et pot interessar

stats