Investiguen el presumpte assassí de Marta Calvo per dos nous crims

L'acusen de l'homicidi d'una jove el 15 de juny de l'any passat i d'un homicidi en grau de temptativa.

VÍDEO | Investiguen el presumpte assassí de Marta Calvo per dos nous crims

La Policia Nacional ha detingut a la presó de Picassent el presumpte autor de la mort de Marta Calvo, Jorge Ignacio Palma, acusat de dos nous crims. L’acusen d’assassinar una jove que van trobar morta a casa amb restes de substàncies estupefaents i un homicidi en grau de temptativa que està sota secret de sumari.

Fonts judicials han indicat que la mort de la primera dona, que va tindre lloc el passat 15 de juny al barri de Russafa de València, va ser arxivada i atribuïda a una sobredosi de cocaïna després d’haver mantingut relacions amb un home. Però la investigació es va reobrir després de conéixer-se el cas de Marta Calvo, la jove que va desaparéixer a Manuel, davant de la possibilitat que l’acusat haguera realitzat el mateix modus operandi amb altres dones mortes recentment per una suposada sobredosi.

El sospitós, que es va entregar el 4 de desembre, va declarar que la mort de Marta va ser un accident provocat pel consum excessiu de cocaïna. Afirma que, en descobrir el que havia passat, va esquarterar el cos i va llançar les restes en contenidors de poblacions veïnes. 

Les proves d’ADN han constatat que l’autor confés de la desaparició de Marta Calvo també va estar al domicili de la dona a Russafa, per la qual cosa s’ha procedit a la seua detenció formal a la presó de Picassent. D’altra banda, la Policia continua investigant la seua implicació en la mort d’una prostituta d’origen brasiler que va morir el passat mes d’abril també al barri valencià de Russafa, per la qual ja va ser detingut en el seu moment.

Tot això al marge de les perquisicions que du a terme la Guàrdia Civil per a aclarir la mort de Marta Calvo i les denúncies d’almenys tres dones més que el van denunciar per la pràctica de relacions sexuals amb cocaïna. 

També et pot interessar

stats