Investiguen la mort violenta d'una turista d'Alacant

La jove estava de vacances al Carib amb el seu marit.

La víctima visitava el parc natural de Tortuguero, al nord del país
La víctima visitava el parc natural de Tortuguero, al nord del país

El Ministeri de Seguretat Pública de Costa Rica ha informat que ha arrestat un home de 33 anys com a presumpte autor de la mort d'Arantxa Gutiérrez López, la turista alacantina que van trobar morta dissabte.

L'Organisme d'Investigació Judicial de Costa Rica continua investigant la mort de la jove, que actualment residia amb la parella a la localitat madrilenya de San Fernando de Henares.

El cadàver de la víctima, el van localitzar amb signes d'asfíxia prop de l'hotel Laguna Lodge, on s'allotjava temporalment per a visitar el parc natural de Tortuguero, al nord del país.

La víctima va eixir d'Espanya el passat 1 d'agost amb la parella –un guia turístic– i huit espanyols més per a fer un viatge de deu dies per Costa Rica. Una companya del mateix grup va trobar el cadàver després de buscar-la perquè no havia tornat al recinte hores després d'eixir a córrer. Segons les autoritats, la víctima presentava ferides al coll, de les qual s'infereixen “lesions per estrangulació”. El cos l’han traslladat al depòsit judicial per a practicar-li l'autòpsia.

Aquesta vesprada han arribat a Costa Rica els pares de la jove per a repatriar el cos quan les autoritats de Costa Rica ho permeten.

També et pot interessar

stats