Investiguen com a violència de gènere la mort d'una dona de 65 anys a Soto del Real

Al costat del cadàver de la dona s'ha trobat també el de la seua parella, de 53 anys

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
18 de juny 2024 - 18:11 Actualitzat: 18 de juny 2024 - 22:04

La Guàrdia Civil investiga la troballa dels cadàvers d'una parella, un home de 53 anys i una dona de 65, a l'interior d'un xalet de la localitat madrilenya de Soto del Real, amb signes de violència. Ha sigut un familiar qui ha avisat a les autoritats este dimarts de vesprada després de no rebre cap resposta a telefonades i missatges. La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha explicat que està recaptant dades del "presumpte assassinat per violència de gènere" d'esta dona.

La parella es trobava en tràmits de separació i no existien denúncies prèvies per violència masclista. L'home era policia local jubilat. Cal recordar, però, que el fet que no s'haja presentat una denúncia formalment no implica que no s'hagen produït situacions de maltractament.

La principal hipòtesi a hores d'ara és que l'home haja matat la dona i després s'haja suïcidat. Si es confirma, enguany ja serien quinze les dones assassinades per violència de gènere i 1.259 des que es començaren els registres el 2003.

També et pot interessar

stats