Investiguen la mort d'una dona de 44 anys a Vinaròs

La Guàrdia Civil té totes les hipòtesis obertes per a esclarir si a la víctima, que va caure des d'un quart pis, la va llançar la parella, com asseguren alguns veïns

Efectius de la Guàrdia Civil inspeccionen el balcó per on va caure la dona
Membres de la Guàrdia Civil inspeccionen el balcó per on va caure la dona / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
21 de novembre 2022 - 08:34 Actualitzat: 21 de novembre 2022 - 21:17

La Guàrdia Civil investiga a Vinaròs (Baix Maestrat) la mort d'una dona de 44 anys que va caure aquest diumenge des de la balconada d'un quart pis, segons publica el diari Levante. Totes les hipòtesis encara ESTAN obertes i no se n'ha pogut descartar cap, tampoc que es tracte d'un nou cas de violència masclista, justament la setmana en què es commemora el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, aquest 25 de novembre. Però també podria haver sigut un accident o un suïcidi.

Va ser un veí qui va donar la veu d'alarma i va contactar amb el servei d'Emergències després de sentir crits al pis del costat. Les autoritats intenten esclarir si a la víctima la llançaren al buit, presumptament la parella, amb qui tot apunta que estava discutint. Segons han confirmat a À Punt fonts municipals, la Guàrdia Civil planteja el succés com un suïcidi i no el vincula, en principi, amb un cas de violència de gènere. Alguns veïns, però, mantenen que els van veure forcejar al balcó.

Al lloc dels fets, un habitatge del carrer de Iecla, es van desplaçar un dispositiu de la Guàrdia Civil, la Policia Local de Vinaròs i un equip mèdic del SAMU. Desafortunadament, no pogueren fer res per salvar la vida a la dona, que va morir en el moment de l'impacte.

L'home, que estava dins de la casa amb la víctima, la parella sentimental, ha confirmat als agents que estaven barallant-se i que va ser ella mateixa qui es precipità pel balcó sense que ell ho poguera impedir.

Les perquisicions per a esclarir les circumstàncies de la mort han continuat aquest dilluns. De fet, la parella de la dona, que segons els testimonis estava al balcó amb ella quan van ocórrer els fets, hi ha tornat aquesta vesprada acompanyat de la Guàrdia Civil, que veu certes incongruències en la declaració del marit. També han pres declaració a una veïna que va veure el succés des de sa casa. De moment, la vivenda es manté precintada i els agents estan pendents de l'autòpsia. No hi ha cap persona detinguda.

També et pot interessar

stats