Investiguen la mort violenta d’una dona de 80 anys en una urbanització d’Elx

Els agents de policia han acudit al lloc dels fets alertats pel veïnat, que ha telefonat a la policia en sentir trets

Xalet de la urbanització Torre Azul d’Elx on es van produir els fets
Xalet de la urbanització Torre Azul d’Elx on es van produir els fets / À Punt

La Policia Nacional investiga la mort d'una dona de 80 anys que van trobar sense vida amb ferides per arma de foc a l'interior d'un habitatge situat en una partida d'Elx, segons han informat aquest dijous fonts pròximes al cas.

La dona estava "ja morta" quan la van trobar aquest dimecres a la vesprada en un xalet de la urbanització Torre Azul, després que diversos veïns "escoltaren detonacions", han explicat les mateixes fonts, que han precisat que, de moment, es desconeix el mòbil del succés.

L'autòpsia ha revelat que el cadàver presentava "pel que sembla tres trets d'arma de foc", segons han indicat les citades fonts.

Després de ser alertats al voltant de les 18:30 hores d'ahir pels veïns, que van dir que havien observat sang en l'entrada a l'habitatge, els agents es van desplaçar fins al lloc i van localitzar morta a la dona.

La Policia Nacional ha obert una investigació per a aclarir les circumstàncies d'aquesta mort violenta i, segons les fonts consultades, no s'han produït detencions ara.

També et pot interessar

stats