Investiguen si la mort d'una dona a Granada és un nou cas de violència masclista

La parella de la víctima, que presentava ferides defensives, va suïcidar-se botant pel balcó

Dispositiu policial en una vivenda de Granada per la troballa dels cadàvers d'un home i una dona
Dispositiu policial en una vivenda de Granada per la troballa dels cadàvers d'un home i una dona / Pepe Torres (Efe)

La Policia Nacional de Granada investiga la mort d'una dona que trobaren a casa d'un home que va suïcidar-se aquest diumenge. Totes les possibilitats estan ara mateix obertes i la hipòtesi que es tracte d'un nou crim masclista ha cobrat més força en constatar-se que els dos eren parella, segons han confirmat fonts de la recerca.

Tot va començar de vesprada, quan la Policia Local de la ciutat va ser requerida per a atendre un cas de suïcidi cap a les 17:30 hores. Un home jove s'havia llançat al buit des del balcó d'una vivenda en l'avinguda de Madrid a Granada, segons informaren a Efe fonts del servei d'emergències 112 i de la Policia Nacional.

Un dispositiu format per Policia Nacional i Local, bombers i personal sanitari del 061 va acudir al domicili i certificaren la mort del xic, que estava en terra al costat de l'edifici. Tindria entre trenta i quaranta anys, segons els detalls que han transcendit. La sorpresa va ser que, quan els agents forçaren la porta d'entrada a la casa, es trobaren dins el cadàver d'una dona, també jove, que presentava ferides compatibles amb una arma blanca. Encara que inicialment es va apuntar que els dos morts eren germans, la Policia Nacional de Granada —cos encarregat de la investigació dels fets— ha descartat ja aquesta relació.

Fonts de la investigació han confirmat a Efe que el suïcida i l'assassinada mantenien una relació des de fa anys, per la qual cosa no es descarta que es tracte d'un cas de violència de gènere. Després del succés, veïns de la parella han assenyalat que tots dos podrien tindre problemes de salut mental i residir en un pis tutelat. De moment no ha transcendit si ella figurava en el sistema VioGén o si havia sol·licitat algun tipus d'assessorament en el Centre Municipal d'Informació a la Dona.

També et pot interessar

stats