La investigació sobre la mort de dos homes a Calp apunta a un conflicte veïnal

Els cadàvers s'han localitzat a la urbanització MaryVilla de la població de la Marina Alta

Un agent de la Guàrdia Civil vigila el xalet d'un dels morts / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
15 d'abril 2024 - 11:34 Actualitzat: 15 d'abril 2024 - 21:44

La Guàrdia Civil investiga la mort violenta de dos veïns de la urbanització MaryVilla de Calp (Marina Alta). Els cossos tenien ferides per impactes d'una arma de foc, segons ha avançat el diari Información i han confirmat a À Punt fonts policials i la delegada del govern, Pilar Bernabé.

Els morts, un d'ells espanyol i l'altre francés, residien en xalets contigus de la urbanització. Les primeres indagacions apunten a una possible disputa veïnal pels límits de les propietats, les quals es troben una damunt de l'altra. La disposició dels cadàvers, cadascú en la respectiva parcel·la, fa sospitar que el francés va pujar al xalet de l'altre el va matar i després es va llevar la vida a la seua casa. L'espanyol, de professió arquitecte, presidia la comunitat de propietaris.

Un veí ha donat l'avís d'alarma a les 9:45 del matí. La troballa dels cossos ha activat un dispositiu d'emergència, que ha desplaçat al lloc diverses patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local, recursos sanitaris i una comitiva judicial.

També et pot interessar

stats