Investiguen la mort d'una parella a Benalmádena com a possible violència masclista

Les forces de seguretat han trobat al seu domicili el cos sense vida d'un home de 63 anys amb un tret al cap i el d'una dona de 52 anys amb impacte de bala

Un agent de la Policia Nacional
Un agent de la Policia Nacional / Policia Nacional

La Policia Nacional ha obert una investigació aquest dimarts per la mort per tret d'un home i una dona, els cadàvers dels quals s'han trobat dins d'un domicili situat en la localitat malaguenya de Benalmádena, en la zona de Torrequebrada, segons ha informat el cos policial.

Vora les 17:00 hores d'aquest dimarts, diverses dotacions han acudit al domicili alertades pels veïns, que havien sentit detonacions. En arribar, hi han trobat el cos sense vida d'un home de 63 anys amb un tret al cap i el d'una dona, de 52 anys, també amb impacte de bala, segons han confirmat fonts pròximes de la investigació.

El cos policial s'ha fet càrrec de la investigació, que roman oberta i que apunta a un possible cas de violència de gènere.

Confirmat el cas de la víctima 50 d'enguany

D'altra banda, la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha confirmat aquest dimarts que la mort d'una dona de 59 anys el 12 de setembre a Barcelona és un nou cas de violència masclista. Aquesta confirmació eleva a 50 les víctimes de violència de gènere enguany a Espanya.

També et pot interessar

stats