Investiguen la mort d'una dona que va caure amb el cotxe en un embassament de Conca

El cos de la dona va ser rescatat després de mitjanit a uns 15 metres de profunditat.

El cos de la dona va ser rescatat després de mitjanit a uns 15 metres de profunditat
El cos de la dona va ser rescatat després de mitjanit a uns 15 metres de profunditat / Consorci 112, Europa Press

L'alcalde d'Alarcón (Conca), Pedro Párraga, ha assenyalat hui que la Guàrdia Civil continua investigant la mort d'una dona que va caure amb el cotxe a l'embassament d'Alarcón, al costat de la presa d'Henchideros.

Párraga ha explicat que el conductor del vehicle va baixar del cotxe per a fer una fotografia i que, en aquell moment el vehicle es va despenyar i va caure l'aigua. Així mateix, el regidor ha lamentat el succés i ha detallat que es tractava d'una parella d'origen català que estava viatjant per Espanya. Venien de Chinchón i van decidir parar en un mirador prop de la localitat.

"Va baixar a fer una foto i va pensar que ella havia baixat també, però, quan es va girar, el cotxe ja estava caient", ha explicat Párraga citant la versió del conductor.

El cos sense vida de la dona va ser rescatat pel Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil poc després de mitjanit i, segons l'alcalde, la zona on va caure el cotxe té uns 15 metres de profunditat.

Per a facilitar les labors de rescat, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha reduït al màxim el cabal del riu i ha desplaçat una grua fins a l'embassament per a recuperar el cotxe.

També et pot interessar

stats