Investiguen la mort d'un home per arma de foc a Alfafar

Una unitat del SAMU s'hi ha desplaçat en rebre l'avís, però els sanitaris només han pogut confirmar la mort

El furgó funebre al lloc dels fets a Alfafar
La Guàrdia Civil i la Policia Local s'han traslladat fins el lloc dels fets / À Punt Notícies

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un home de 46 anys per arma de foc este dissabte de vesprada a Alfafar (Horta Sud), quasi al límit amb Benetússer, segons han informat fonts de la investigació.

Pel que sembla, els fets han tingut lloc al carrer, on hi ha hagut una agressió i un home ha disparat a un altre per l'esquena. Al lloc dels fets s'han desplaçat patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències hi ha mobilitzat una unitat del SAMU a les 17.50 hores, en rebre l'avís però, en arribar-hi, el personal sanitari només ha pogut constatar la defunció de l'home.

L'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha explicat que l'home que ha disparat vivia d'okupa en un edifici de la localitat, però és del barri de Natzaret de València i el consideren "perillós".

Segons ha apuntat, dos o tres persones haurien anat a buscar de vesprada el presumpte autor del tret a l'edifici d'Alfafar i haurien tingut una discussió amb ell. "No sabem el motiu, però ja al carrer ha baixat amb una escopeta i ha pegat un tir per l'esquena contra un d'ells, que ha mort a l'acte", ha contat l'alcalde.

"Des de fa temps tramitem una solució per a regularitzar l'edifici de la Sareb on es va escolar este xic", ha agregat. Ha explicat que els fets han passat al carrer Sant Jordi, en una zona d'Alfafar que "limita amb el barri de la Torre de València".

"Se sospita que ha tornat a casa de la seua família a Natzaret i s'ha muntat un dispositiu de la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia Local per a localitzar-lo", ha conclòs.

També et pot interessar

stats