Investiguen la mort per arma blanca d'un home que va accedir a una casa habitada a Sogorb

També han sigut ateses per ferida d’arma tallant les dues persones que estaven al domicili quan va entrar

Vehicle de la Guàrdia Civil
Vehicle de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un home, per ferides d'arma blanca, aquesta matinada en un habitatge de la pedania sogorbina de Peñalba (Alt Palància), que pel que sembla havia accedit al domicili per a cometre un fet delictiu i en l'interior del qual es trobaven els seus dos habitants, un home i una dona.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, les primeres hipòtesis apunten que l'home va entrar en el domicili cap a les 23:00 hores, mentre els seus dos habitants estaven dins. Ara investiguen les circumstàncies en què es van produir els fets que provocaren la mort de l’home.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre l’avís del succés cap a les 23:00 hores i va enviar al lloc una unitat del Servei d’Atenció Mèdica d’Urgència (SAMU), una altra del Servei Vital Bàsic (SVB) i un metge d'Atenció Primària, que van trobar l’home amb ferides d’arma blanca. Els serveis mèdics intentaren reanimar-lo, però sense èxit.

També foren ateses en el lloc dels fets les dues persones que viuen al domicili: un home de 28 anys que va ser traslladat a l'Hospital de Sagunt per diverses fractures, i una dona, de 29, atesa per contusions i hematomes, i que va ser donada d'alta in situ, afigen des del CICU.

De la investigació dels fets s'ha fet càrrec la Unitat Orgànica de la Policia Judicial i el Laboratori de Criminalística de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló.

També et pot interessar

stats